פילה ברוטב פורט
25אוגוסט 21
חומרים ל-3־4 מנות | קל | בשרי
3־4 נתחי פילה במשקל 250 גר' כל אחד מלח, פלפל שחור
לרוטב פורט 1 כף שמן זית 1 שן שום קצוצה 1 ענף תימין 1 כוס ציר בקר מצומצם 1/4 כוס פורט מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מפלפלים וממליחים את נתחי הפילה וצולים על גריל חם במשך 2 דקות בכל צד.
רוטב הפורט 1. מחממים את שמן הזית בסיר קטן על הגריל. מוסיפים את השום, התימין וציר הבקר ומרתיחים. מוסיפים את הפורט, מרתיחים שנית ומצמצמים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
ההגשה 1. מניחים את נתחי הפילה בצלחת ומזלפים את הרוטב.
 
                
.png) 
                    .png ) 
                                


 להוסיף לסל
 להוסיף לסל
                                                             קבל הצעה
 קבל הצעה
                                                            
 
            
            .png) שירות ותמיכה
                        שירות ותמיכה
        .png) ההזמנות שלי
                        ההזמנות שלי
        .png) רשימת קניות
                        רשימת קניות
        
 
                                         
                                         
                                                                                                                        