אסאדו בתנור
1ינואר 70
מתכון אסאדו עם ירקות בתנור:
מצרכים:
נתח אסאדו עם עצם 2.5+ ק״ג
50 גרם חרדל
תפוחי אדמה
גזרים
בצל
ראשי שום
50 מ״ל שמן זית
1 כף מלח גס
1 כף פלפל גרוס גס
1 כוס יין אדום (אפשר לשים מים במקום)
תהליך הכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
חוצים את הירקות הגדולים בשתיים, ומערבבים בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל
מפזרים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה
מורחים חרדל על הנתח
מפזרים מעל החרדל מלח, ופלפל
מניחים את הנתח מעל הירקות בתבנית (עצם כלפי מטה)
מכניסים לתנור ל 30 דקות שישחים.
מוציאים את הנתח מהתנור ומוסיפים את כוס היין לתבנית
עוטפים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, זה יאיץ את הבישול, יעזור לו לשמור על הלחות ולא להתייבש בתנור.
מחזירים לתנור על 130 מעלות לעוד 4-5 שעות (תלוי בגודל הנתח וטמפרטורה התחלתית של הנתח)
עדיף להשאיר עד טמפרטורה פנימית 93 מעלות שיתפרק מהעצם לשערות
אפשר לתת לנוח כשעה עטוף בסוף הבישול בנייר כסף בתוך צידנית שהטמפרטורה תתאזן, פורסים ומגישים עם צ׳ימיצ׳ורי או רוטב ברביקיו
<iframe width="950" height="605" src="https://www.youtube.com/embed/dcQHTYAlUzc" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; pict

054-8209090
להוסיף לסל
קבל הצעה

שירות ותמיכה
ההזמנות שלי
רשימת קניות