כתף טלה בתנור
11אוקטובר 21
מתכון כתף טלה חגיגית עם ירקות בתנור:
מצרכים:
כתף טלה עם עצם 2.5+ ק״ג
תפוחי אדמה
בטטות
בצל
1/2 ראש שום קלוף
50 מ״ל שמן זית
1 כף מלח גס
1 כף פלפל גרוס גס
1 כף קינמון טחון
תהליך הכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות
חוצים את הירקות הגדולים בשתיים, ומערבבים בקערה עם שמן זית, מלח, קינמון ופלפל
מפזרים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה
מורחים שמן זית על הנתח
מפזרים מעל מלח, קינמון, ופלפל
מניחים את הנתח מעל הירקות בתבנית
מכניסים לתנור ל 30 דקות שישחים.
מוציאים את הנתח מהתנור ועוטפים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, זה יאיץ את הבישול, יעזור לו לשמור על הלחות ולא להתייבש בתנור.
מחזירים לתנור על 130 מעלות לעוד 4-5 שעות (תלוי בגודל הנתח וטמפרטורה התחלתית של הנתח)
עדיף להשאיר עד טמפרטורה פנימית 93 מעלות שיתפרק מהעצם לשערות
אפשר לתת לנוח כשעה עטוף בסוף הבישול בנייר כסף בתוך צידנית שהטמפרטורה תתאזן, פורסים ומגישים עם צ׳ימיצ׳ורי
 
                
.png) 
                    .png ) 
                                


 להוסיף לסל
 להוסיף לסל
                                                             קבל הצעה
 קבל הצעה
                                                            
 
            
            .png) שירות ותמיכה
                        שירות ותמיכה
        .png) ההזמנות שלי
                        ההזמנות שלי
        .png) רשימת קניות
                        רשימת קניות
         
                                         
                                         
                                                                                                                        